tisdag 3 januari 2012

Året som gick...

Det är faktiskt helt sjukt vad tiden går fort. Ännu ett år är till ända. Skrutten har nu hunnit bli hela 3 år och storebror till på köpet. Han är en riktigt liten personlighet och precis så busig som en treåring ska vara.

Den största förändringen under året var självklart att lillasyster kom till världen i maj. Hur mycket man än vill går det inte riktigt att förbereda sig på vad som ska hända. Tycker i alla fall att det har gått ganska så bra med en till i familjen, även om storebror har varit något mer trotsig och utagerande stundtals. Han älskar sin lillasyster och han är hennes största idol.

Under året har han även ridit häst för första gången, varit på Fyrishov och badat inomhus för första gången, han har fått en riktigt cykel, har fått bära sångburkskorgen på öppna förskolan och blivit blöjfri. Han såg även sina första nyårsfyverkerier på nyårsafton. :) Mer om den kan ni läsa här.

2 kommentarer:

  1. Underbara bilder o det är helt otroligt vad ett år går fort, man hinner ästan inte med. Tänk om man kunde stoppa klockan ibland;))

    kramizzzzz

    SvaraRadera
  2. Jaa,visst går ett år rätt fort...
    Wao,så ljuvliga foto ♥
    /Kram Kram

    SvaraRadera

Jag älskar kommentarer! :)