torsdag 1 mars 2012

En snabb fråga, mina kära läsare

Som ni märker så blir uppdateringarna lite sporadiska nuförtiden. Mycket beror på att det finns en lillasyster i hemmet som utvecklas som en toka just nu, och storebror då hamnar lite på efterkälken...

Min fundering är som följer... Ska barnen få en kombinerad blogg? Så ni kan läsa om båda två, samtidigt typ. Det är inte helt lätt att hålla regelbundna inlägg i två barnbloggar och en egoblogg. Egobloggen ska förbli ego, med några inslag av mina ungar, men jag behöver utlopp för mina andra intressen också. 

Vad tror ni? Alla inlägg kommer så klart följa med och etiketter kommer att sättas så att det kommer bli lätt att läsa om båda barnen. Har inte riktigt klurat ut hur det ska göra så bästa sätt så att det ska bli lätt överskådligt. Det ger sig så klart, när jag börjar pilla med det. :) 

Sen ska man så klart hitta en klatchig rubrik och matchande adress... 

4 kommentarer:

  1. Svårt det där...Beror ju på hur du vill ha loggarna i framtiden...Göra bok eller så ;)

    Låååångt fram kan de ju själva vilja lägga in nå't i bloggen kanske *thihii*
    /Kram Kram

    SvaraRadera
  2. Sätt ihop dom. :-D
    Det måste vara helt galet jobbigt att uppdatera båda samtidigt och klura ut vad som ska skrivas, fotas och grejas. Om de vill göra nåt av den eller vad det nu kan tänkas vara så får de väl göra nåt gemensamt av det.
    Mer tid till mamman!

    Hälsar jag...som är kompis med Linn. :-D

    SvaraRadera
  3. Jag tkr absolut dom ska få gemensam. Jag vill läsa om båda men hinner inte alltid kolla båda bloggarna. Så en gemensam skulle vara bättre läsmässigt för mig. :) och skrivmässigt för dig. ;)

    SvaraRadera
  4. Tänker också att gemensam känns mest praktiskt. (Jag är iofs inte opartisk i detta.)Och vill du sedermera göra böcker kan man nog välja vilka taggar som ska vara med i vilka bok osv.

    SvaraRadera

Jag älskar kommentarer! :)