torsdag 9 februari 2012

Utvärdering av borttagande av middagslur

Vi hade ju hoppats på att borttagandet av middagsluren skulle göra att sonen sov längre på morgnarna, men detta har inte hänt. Han vaknar fortfarande vid fem och är semi-pigg. Han skulle så klart må bra av att sova minst en timme till, men han är inte av samma åsikt som sina trötta föräldrar. Till följd så är han supergrinig vid fyra och sover redan straxt efter 18. Jag hoppas ju på att detta kommer rätta till sig så småningom, men just nu ser det mörkt ut... :P

Som tur är kan man starta bamse på teven i hans rum och han håller sig lugn och tyst så vi andra kan slumra någon timme till. Sådant uppskattas speciellt när alla är lite småkrassliga... :)

3 kommentarer:

  1. Uppstigning vid 05 är ju sådär lagom kul. Men som du skriver rättar det förhoppningsvis till sig snart. Annars är det tur att det finns många Bamsefilmer... ;-)

    SvaraRadera
  2. Ja det blir ju lätt lite tokigt för utan middagslur blir dom ju trötta fortare på kcällen. Kanske bättre att flytta fram sovstunden tidigare på dan men det går väl inte med dagis?

    Jaja, det ordnar nog upp sig efter ett tag. :) tills dess får ni njuta av tidiga kvällar istället.

    SvaraRadera
  3. Det är ju så kämpigt när de små liven håller på att ändra rutiner, men till slut så sitter rutinerna på plats;))

    Helt perfekt med tv:n där, då kanske han t.o.m. tycker att det är lite skönt att vara kvar i sängen o slumra till en stund;))

    kramizzzz

    SvaraRadera

Jag älskar kommentarer! :)