onsdag 15 februari 2012

Det här med tiden...

Den räcker inte alltid till, känns det som. I alla fall inte till uppdateringar av bloggen. (Visst, jag får skylla mig själv som har tre bloggar som jag uppdaterar aktivt) Man har liksom fullt upp med att underhålla barn och så där. :P

Mornarna är fortfarande tidiga, även om vi hållt sonen vaken till efter sju och verkligen hållt igång så han borde vara trött. Han vill alltid gå och lägga sig innan vi känner att det är okej och det känns lite småelakt att hålla honom vaken, men vi vill ju att han sover längre än till halv fem liksom... Ännu har det bara hänt en gång att han sovit en extra timme... Jaja, det är väl bara att fortsätta helt enkelt och hoppas på det bästa.
Lite bilder från gågna veckan. Stora bilden uppe till vänster är hemma hos vännen Stoffe och sonen har jättekul med hans motorsåg. :) Vi försöker att vara ute och busa i snön en sväng innan vi går in efter öppna förskolan om vi varit där. Alltid blir det någon tur i rutschkanan. :)

2 kommentarer:

  1. Elise var likadan fast tvärt om. Hur tidigt hon än somnade sov hon till 9.30. Sen blev hon magsjuk och vips ändrade hon sin sovtid. Så ni kanske ska prova det? :p

    Svårt att hinna med allt med två barn förstås. Ska du inte slå ihop barnens bloggar till en? Det är ju bara att ha olika etiketter så kan man sortera om man vill. :)

    SvaraRadera
  2. Tycker du är superduktig med dina bloggar, barnen tar ju sin goa tid de också, det är ju inte att sätta sig;)

    Jag har en blogg o är hemma på dagarna.......frågan är vad jag egentligen pysslar med;))

    kramizzzz

    SvaraRadera

Jag älskar kommentarer! :)