Rabarberpajen:
500 g rabarber i små bitar
Lägg dem i ungsform, strö på socker
Smält 150 g smör, häll i 0,5 dl ljus sirap och 1 dl grädde. Vispa ihop, dra av från plattan.
Blanda i en skål:
2 dl mjöl
2,5 dl havregryn
1 tsk bakpulver
2 dl socker
Blanda detta med den varma geggan. Bred geggan över rabarbern. Grädda i 25-30 min i 175 grader. Ytan ska vara knäckig.
Ät till glass eller vaniljvisp eller bara som den är. :)
Lägg dem i ungsform, strö på socker
Smält 150 g smör, häll i 0,5 dl ljus sirap och 1 dl grädde. Vispa ihop, dra av från plattan.
Blanda i en skål:
2 dl mjöl
2,5 dl havregryn
1 tsk bakpulver
2 dl socker
Blanda detta med den varma geggan. Bred geggan över rabarbern. Grädda i 25-30 min i 175 grader. Ytan ska vara knäckig.
Ät till glass eller vaniljvisp eller bara som den är. :)
Ja - visst e det härligt när vågen visar nedåt!! (fast då får man - iaf inte jag - äta sånna smaskiga pajer!)
SvaraRaderaBra jobbat - el bra Jobbat Éomer kanske :-P (för du ammar väl än va?!)
Har kopierat receptet, låter ursmaskigt;))
SvaraRaderaNi verkar ha haft en fullspäckad men härlig helg;))
kramizzzz